Workshops

Ik ben gespecialiseerd in het geven van workshops acryl, aquarelleren in de nat-in-nat techniek en waterverdunbare olieverf voor 1, 2 à 3 personen.  Kijk op de pagina atelier.

Soms als er twee personen samen voor een workshop inschrijven, gaat de ene persoon aquarelleren en de andere persoon acrylverf schilderen of olieverf schilderen, dat is geen enkel probleem.

Mijn atelier heeft plaats voor max.4 personen maar dat is meestal als u in clubverband komt schilderen met uw vriendinnendag of met een schildersclub.

Kijk voor meer informatie op mijn  aquarelleren website.

.

De workshops zijn inclusief:
Gebruik van alle materialen en verf en een doek voor acryl maximaal 30 x 40 cm of 40 x 40 cm.
(grotere canvas maat is bespreekbaar maar vaak nemen de cursisten deze dan zelf mee van thuis)
In
clusief koffie/thee of frisdrank.
Voldoende persoonlijke begeleiding en Tips en trucs over gebruik van materialen.
Vier uur les of twee uur les en per half uur bij te boeken.
We proberen een compleet schilderij te maken in 4 uur, komt u korter dan 4 uur dan kan ik uiteraard geen compleet schilderij garanderen.

Het zijn workshops die geheel op zichzelf staan en eenmalig gevolgd kunnen worden. Het idee achter de workshops is om mensen die nog nooit geschilderd hebben te laten ervaren wat schilderen is, om zo sneller kennis te maken met diverse mogelijkheden op aquarel, olieverf of acryl gebied, zonder dat er eerst onnodig veel overbodig materiaal aangeschaft hoeft te worden. Tijdens de workshop wordt een compleet werkstuk gemaakt, zowel voor beginners als gevorderden.

Voor semi/gevorderden is het leerzaam om de eigen techniek aan te scherpen en weer nieuwe technieken bij te leren of om weer inspiratie op te doen na een tijd niet schilderen. U wordt begeleid van opzet tot eindresultaat, misschien heeft u zelf al een onderwerp in gedachten dat u beter onder de knie wilt krijgen, dan is dat bespreekbaar.

Acryl verf schilderen workshop

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u
mij vrijblijvend mailen of bellen 0118 436707 over prijs en mogelijkheden. Atelier adres: Howlin’ Wolfstraat 26, 4337WP Middelburg.
U kunt mailen naar: vragen@acrylverfschilderen